Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Swiss Dent – Extreme Whitening Toothpaste – 50 ml

kr. 79,00

Swiss Dent Extreme Whitening Toothpaste
Swiss Dent tandpasta arbejder for at mindske misfarvningen på tænder, som bla. kommer fra kaffe, vin og rygning. Men kan anvendes af alle der ønsker flottere og mere hvide tænder. Tandpastaen indeholder natriumbikar … læs mere her

Er Swiss Dent - Extreme Whitening Toothpaste - 50 ml på lager?
Køb Swiss Dent - Extreme Whitening Toothpaste - 50 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Swiss Dent - Extreme Whitening Toothpaste - 50 ml

Swiss Dent - Extreme Whitening Toothpaste - 50 ml Produktfakta

  • Navn: Swiss Dent - Extreme Whitening Toothpaste - 50 ml
  • Mærke: swiss dent
  • Pris: Kr. 79.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7640126190303

Swiss Dent - Extreme Whitening Toothpaste - 50 ml fra swiss dent

Swiss Dent - Extreme Whitening Toothpaste - 50 ml findes stadig i Top-10 eller tæt på i vores gruppe af varer Mund & Tandpleje > Tandblegning. Du bliver ved købet også tildelt de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Swiss Dent - Extreme Whitening Toothpaste - 50 ml. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Swiss Dent - Extreme Whitening Toothpaste - 50 ml hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også Swiss Dent - Extreme Whitening Toothpaste - 50 ml. Når du handler online er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Swiss Dent - Extreme Whitening Toothpaste - 50 ml og online fordele

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, får du nogle bedre betingelser, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, og du kan finde webshops der giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Derudover har du et meget større udvalg, og det gør en prissammenligning let, i de mange webshops der er på det danske marked. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.