Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tabac – Original Sæt After Shave Lotion & Shower Gel

kr. 149,00

Tabac Original Aftershave Lotion & Shower Gel
Tabac Orignal gavesæt til barbering og hudpleje. Den lækre badesæbe giver kroppen en ren og lækker fornemmelse og en skøn klassisk og maskulin duft. After Shave Lotion har en kølende effek og beroligere huden … læs mere her

Er Tabac - Original Sæt After Shave Lotion & Shower Gel på lager?
Køb Tabac - Original Sæt After Shave Lotion & Shower Gel

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Tabac - Original Sæt After Shave Lotion & Shower Gel

Tabac - Original Sæt After Shave Lotion & Shower Gel Produktfakta

  • Navn: Tabac - Original Sæt After Shave Lotion & Shower Gel
  • Mærke: tabac
  • Pris: Kr. 149.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 4011700444618

Tabac - Original Sæt After Shave Lotion & Shower Gel fra tabac

Tabac - Original Sæt After Shave Lotion & Shower Gel får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i den altid eftertragtede varekategori Parfume > Aftershave. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Tabac - Original Sæt After Shave Lotion & Shower Gel. Mange er udmærket klar over, at man køber din Tabac - Original Sæt After Shave Lotion & Shower Gel hos den populære shop BilligParfume.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. I det store udvalg af varer finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg Tabac - Original Sæt After Shave Lotion & Shower Gel. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Tabac - Original Sæt After Shave Lotion & Shower Gel og online fordele

Handler du varer i en dansk webbutik, får du andre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der er endda shops, der vælger at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det gør en prissammenligning let, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan endda gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Når du handler online er du også fri for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.