Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tampax – Regular Organic Cotton Tampons 16 Stk

kr. 45,00

Tampax Organic Cotton Tampons 16 Pieces Regular
Tampax Organic Cotton tamponer har en kerne af 100% økologisk bomuld og giver den bedste komfort og beskyttelse. De er fri for duftstoffer, farvestoffer og klorblegning. De kommer med en plantebaseret plasti … læs mere her

Er Tampax - Regular Organic Cotton Tampons 16 Stk på lager?
Køb Tampax - Regular Organic Cotton Tampons 16 Stk

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Tampax - Regular Organic Cotton Tampons 16 Stk

Tampax - Regular Organic Cotton Tampons 16 Stk Produktfakta

  • Navn: Tampax - Regular Organic Cotton Tampons 16 Stk
  • Mærke: tampax
  • Pris: Kr. 45.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 8001841385730

Tampax - Regular Organic Cotton Tampons 16 Stk fra tampax

Tampax - Regular Organic Cotton Tampons 16 Stk er klar til dig her i shoppen. Du finder den i varegruppen Toilettasker & Rejsetilbehør. Der følger også de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Tampax - Regular Organic Cotton Tampons 16 Stk. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Tampax - Regular Organic Cotton Tampons 16 Stk hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være Tampax - Regular Organic Cotton Tampons 16 Stk. Når du handler online er priserne bedre- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Tampax - Regular Organic Cotton Tampons 16 Stk og online fordele

Det er værd at huske på, når der shoppes online, får du andre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og du kan finde webshops der giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan endda gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I onlineshoppen er der ingen kø der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.