Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tangle Teezer Blow-Styling Round Tool – Stor Størrelse

kr. 209,00

Tangle Teezer Blow-Styling Round Tool – Large Size er en innovativ rund hårbørste der mildt og skånsomt hjælper håret med at gå fra vådt til tørt. Med banebrydende "tandteknologi" samler Blow-Styling Round Tool håret helt nede fra roden for et s … læs mere her

Er Tangle Teezer Blow-Styling Round Tool - Stor Størrelse på lager?

Annonce
Køb Tangle Teezer Blow-Styling Round Tool - Stor Størrelse

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Tangle Teezer Blow-Styling Round Tool - Stor Størrelse Varefakta

  • Navn: Tangle Teezer Blow-Styling Round Tool - Stor Størrelse
  • Pris: kr. 149.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Tangle Teezer Blow-Styling Round Tool - Stor Størrelse på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Tangle Teezer Blow-Styling Round Tool - Stor Størrelse for kun kr. 149.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Tangle Teezer Blow-Styling Round Tool - Stor Størrelse

Tangle Teezer Blow-Styling Round Tool - Stor Størrelse er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den populære kategori Health & Beauty > Personal Care > Hair Care > Hair Styling Tools > Combs & Brushes. Vidste du, at du også får lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Tangle Teezer Blow-Styling Round Tool - Stor Størrelse fra den meget brugte forhandler NiceHair.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Tangle Teezer Blow-Styling Round Tool - Stor Størrelse kun kr. 149.00

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er der bedre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter dit online køb, og du kan finde webshops der giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Derudover har du et meget større udvalg, og det gør en prissammenligning let, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan endda gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Når du handler online er du også fri for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tangle Teezer Blow-Styling Round Tool – Stor Størrelse”