Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Tangle Teezer Wet Detangler Hairbrush Large – Black

kr. 103,75

Tangle Teezer Wet Detangler Hairbrush Large – Black er en stor og eksklusiv hårbørste, som sikrer en blid og skånsom frisering. Tangle Teezer Wet børste er med håndtag, hvilket gør den super nem at håndtere, og du undgår at den glider ud af hånden hvis du … læs mere her

Er Tangle Teezer Wet Detangler Hairbrush Large - Black på lager?

Annonce
Køb Tangle Teezer Wet Detangler Hairbrush Large - Black

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Tangle Teezer Wet Detangler Hairbrush Large - Black Varefakta

  • Navn: Tangle Teezer Wet Detangler Hairbrush Large - Black
  • Pris: kr. 99.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Tangle Teezer Wet Detangler Hairbrush Large - Black på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Tangle Teezer Wet Detangler Hairbrush Large - Black for kun kr. 99.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Tangle Teezer Wet Detangler Hairbrush Large - Black

Tangle Teezer Wet Detangler Hairbrush Large - Black ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i vores gruppe af varer Health & Beauty > Personal Care > Hair Care > Hair Styling Tools > Combs & Brushes. Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Tangle Teezer Wet Detangler Hairbrush Large - Black hos den populære shop NiceHair.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, og der er det oplagte valg den vare du kigger på lige nu. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Tangle Teezer Wet Detangler Hairbrush Large - Black kun kr. 99.00

Shoppes der produkter online, er betingelserne lidt gunstigere, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når produkterne er købt online, der er endda shops, der vælger at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan faktisk sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tangle Teezer Wet Detangler Hairbrush Large – Black”