Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

The Bluebeards Revenge – Holder til Barberkost

kr. 49,00

The Bluebeards Revenge, Holder til Barberkost (eksl. barberkost)  
Forlæng holdbarheden på din barberkost. Lad den tørre og slip for maste hår, så får din barberkost en længere levetid. Holderen er lavet af akryl og kan bruges til barberkoste hvor skaft … læs mere her

Er The Bluebeards Revenge - Holder til Barberkost på lager?
Køb The Bluebeards Revenge - Holder til Barberkost

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

The Bluebeards Revenge - Holder til Barberkost

The Bluebeards Revenge - Holder til Barberkost Produktfakta

  • Navn: The Bluebeards Revenge - Holder til Barberkost
  • Mærke: bluebeards revenge
  • Pris: Kr. 59.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5060196081714

The Bluebeards Revenge - Holder til Barberkost fra bluebeards revenge

The Bluebeards Revenge - Holder til Barberkost er en af mange varer her på shoppen og findes i vores varekategori Barbering | Hårfjerning > Til Mænd. Du bliver ved købet også tildelt de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af The Bluebeards Revenge - Holder til Barberkost. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin The Bluebeards Revenge - Holder til Barberkost i den kendte webshop BilligParfume.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på The Bluebeards Revenge - Holder til Barberkost. Når der handles i webshop er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

The Bluebeards Revenge - Holder til Barberkost og online fordele

Når webshops leverer dine produkter, er betingelserne lidt gunstigere, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, som gør det let at sammenligne priser, i de mange webshops der er på det danske marked. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.