Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

The Wet Brush – Epic Pro Carbonite Metal Tail Comb

kr. 59,00

The Wet Brush Epic Pro Carbonite Metal Tail Comb
Spidskam fra The Wet Brush, professionel kam til alle hårtyper. Ultralet spidskam, designet til at modst varme og minimere frizz og flyvske hår.
Produktinformation og fordele:

Spidskam
Brug til at rede h … læs mere her

Er The Wet Brush - Epic Pro Carbonite Metal Tail Comb på lager?
Køb The Wet Brush - Epic Pro Carbonite Metal Tail Comb

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

The Wet Brush - Epic Pro Carbonite Metal Tail Comb

The Wet Brush - Epic Pro Carbonite Metal Tail Comb Produktfakta

  • Navn: The Wet Brush - Epic Pro Carbonite Metal Tail Comb
  • Mærke: the wet brush
  • Pris: Kr. 59.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 736658946635

The Wet Brush - Epic Pro Carbonite Metal Tail Comb fra the wet brush

The Wet Brush - Epic Pro Carbonite Metal Tail Comb er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i den godt sælgende kategori Hårprodukter > Styling. Der følger også de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge The Wet Brush - Epic Pro Carbonite Metal Tail Comb. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres The Wet Brush - Epic Pro Carbonite Metal Tail Comb ved den velkendte shop BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også The Wet Brush - Epic Pro Carbonite Metal Tail Comb. Køber du varer online kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

The Wet Brush - Epic Pro Carbonite Metal Tail Comb og online fordele

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er du stillet lidt bedre, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, som gør det let at sammenligne priser, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan faktisk sammenligne priser super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I onlineshoppen er der ingen kø køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.