Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tigerbalsam – Tiger Balsam Hvid – 19 gr.

kr. 59,00

Tigerbalsam Hvid Tiger Balsam 19 gram
Tiger balsam hvid lindrer smerter og spændinger i muskler, nakke, ben, skuldre, arme og led. Den hvide tiger balsam giver en kølende effekt, der hurtigt reducerer muskelsmerter og gør dem bløde og smidige. Tiger balsa … læs mere her

Er Tigerbalsam - Tiger Balsam Hvid - 19 gr. på lager?
Køb Tigerbalsam - Tiger Balsam Hvid - 19 gr.

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Tigerbalsam - Tiger Balsam Hvid - 19 gr.

Tigerbalsam - Tiger Balsam Hvid - 19 gr. Produktfakta

  • Navn: Tigerbalsam - Tiger Balsam Hvid - 19 gr.
  • Mærke: tigerbalsam
  • Pris: Kr. 59.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5014713100105

Tigerbalsam - Tiger Balsam Hvid - 19 gr. fra tigerbalsam

Tigerbalsam - Tiger Balsam Hvid - 19 gr. er en af de mest populære varer her på shoppen i den populære kategori Hudpleje > SOS & Universalcreme. Vidste du, at du også får de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Tigerbalsam - Tiger Balsam Hvid - 19 gr.. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Tigerbalsam - Tiger Balsam Hvid - 19 gr. online hos webshoppen BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være Tigerbalsam - Tiger Balsam Hvid - 19 gr.. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Tigerbalsam - Tiger Balsam Hvid - 19 gr. og online fordele

Shoppes der produkter online, er der bedre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan faktisk sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og få den løsning, der passer bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.