Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

TIGI – Bed Head Curls Rock Amplifier – 113 ml

kr. 89,00

TIGI Bed Head Curls Rock Amplifier 113 ml
Curls Rock Amplifier fra TIGI. En krøllecreme der er et must have curly produkt til dig der elsker at få det bedste ud af dine krøller. En vaskeægte bestseller.
Curls Rock forbedrer og definerer dine krøller og gi … læs mere her

Er TIGI - Bed Head Curls Rock Amplifier - 113 ml på lager?
Køb TIGI - Bed Head Curls Rock Amplifier - 113 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

TIGI - Bed Head Curls Rock Amplifier - 113 ml

TIGI - Bed Head Curls Rock Amplifier - 113 ml Produktfakta

  • Navn: TIGI - Bed Head Curls Rock Amplifier - 113 ml
  • Mærke: tigi
  • Pris: Kr. 89.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0615908432152

TIGI - Bed Head Curls Rock Amplifier - 113 ml fra tigi

TIGI - Bed Head Curls Rock Amplifier - 113 ml er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den altid eftertragtede varekategori Styling > Hårgele & Hårcreme. Du bliver ved købet også tildelt de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber TIGI - Bed Head Curls Rock Amplifier - 113 ml. Mange er udmærket klar over, at man køber din TIGI - Bed Head Curls Rock Amplifier - 113 ml hos den populære shop BilligParfume.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg er der helt sikkert noget for dig, og der kan klikkes køb på TIGI - Bed Head Curls Rock Amplifier - 113 ml. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

TIGI - Bed Head Curls Rock Amplifier - 113 ml og online fordele

Det er værd at huske på, når der shoppes online, får du andre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, som gør det let at sammenligne priser, i den store skov af webshops, der er derude. Du kan oven i købet gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Shoppen sender din produkter til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.