Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tommy Hilfiger – Impact Men All Over Body & Deo Spray – 200 ml

kr. 129,00

Tommy Hilfiger Impact Men All Over Body & Deo Spray 200 ml
Impact fra Tommy Hilfiger er en super maskulin og intens duft, som blandt andet har noter af citrus, kokablade, akigalatræ, cypress og en bund af moskus. Den lækre deo og body spray, kan bruges so … læs mere her

Er Tommy Hilfiger - Impact Men All Over Body & Deo Spray - 200 ml på lager?
Køb Tommy Hilfiger - Impact Men All Over Body & Deo Spray - 200 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Tommy Hilfiger - Impact Men All Over Body & Deo Spray - 200 ml

Tommy Hilfiger - Impact Men All Over Body & Deo Spray - 200 ml Produktfakta

  • Navn: Tommy Hilfiger - Impact Men All Over Body & Deo Spray - 200 ml
  • Mærke: tommy hilfiger
  • Pris: Kr. 129.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0022548087114

Tommy Hilfiger - Impact Men All Over Body & Deo Spray - 200 ml fra tommy hilfiger

Tommy Hilfiger - Impact Men All Over Body & Deo Spray - 200 ml er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i den eftertragtede varegruppe Tags > Product Type - Body Mist. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Tommy Hilfiger - Impact Men All Over Body & Deo Spray - 200 ml. Langt de fleste i Norden køber deres Tommy Hilfiger - Impact Men All Over Body & Deo Spray - 200 ml hos den populære shop BilligParfume.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder mange det de leder efter, som jo fx kan være Tommy Hilfiger - Impact Men All Over Body & Deo Spray - 200 ml. Når du handler online er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Tommy Hilfiger - Impact Men All Over Body & Deo Spray - 200 ml og online fordele

Shoppes der produkter online, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan endda gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online køen er der slet ikke, når du handler online, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.