Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tommy Hilfiger- Impact Spark – 100 ml – Edt

kr. 498,00

Tommy Hilfiger Impact Spark Eau de Toilette 100 ml
Impact Spark Eau de Toilette fra Tommy Hilfiger, er perfekt til manden der er klar til at gå ud i verdenen og gøre en forskel – og gøre det med en lille ekstra gnist. Herreduftens luksuriøse friskhed og d … læs mere her

Er Tommy Hilfiger- Impact Spark - 100 ml - Edt på lager?
Køb Tommy Hilfiger- Impact Spark - 100 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Tommy Hilfiger- Impact Spark - 100 ml - Edt

Tommy Hilfiger- Impact Spark - 100 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Tommy Hilfiger- Impact Spark - 100 ml - Edt
  • Mærke: tommy hilfiger
  • Pris: Kr. 535.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0022548435649

Tommy Hilfiger- Impact Spark - 100 ml - Edt fra tommy hilfiger

Tommy Hilfiger- Impact Spark - 100 ml - Edt er en af de mest populære varer her på shoppen i den godt sælgende kategori Parfume > Mænd - Herredufte. Du får også hele de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Tommy Hilfiger- Impact Spark - 100 ml - Edt. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Tommy Hilfiger- Impact Spark - 100 ml - Edt hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på Tommy Hilfiger- Impact Spark - 100 ml - Edt. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Tommy Hilfiger- Impact Spark - 100 ml - Edt og online fordele

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, begunstiges du af bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når produkterne er købt online, der er endda shops, der vælger at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og prissammenlignen er let at foretage, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.