Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Traumeel – Salve – 100 g

kr. 189,00

Traumeel Salve
Traumeel er et homøopatisk lægemiddel, som er den mest solgte naturlige salve på verdensplan. Traumeel bruges flittigt af sportsudøvere både professionelle og amatører, og kan bruges til alle skader i hjemmet, på jobbet og i fritiden. Samti … læs mere her

Er Traumeel - Salve - 100 g på lager?
Køb Traumeel - Salve - 100 g

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Traumeel - Salve - 100 g

Traumeel - Salve - 100 g Produktfakta

  • Navn: Traumeel - Salve - 100 g
  • Mærke: traumeel
  • Pris: Kr. 189.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5706240040954

Traumeel - Salve - 100 g fra traumeel

Traumeel - Salve - 100 g er en af de mest populære varer her på shoppen i varegruppen Baby Børn og Unge > Baby og Børn. Der følger også de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Traumeel - Salve - 100 g. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Traumeel - Salve - 100 g i den kendte webshop BilligParfume.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder du noget for alle, som jo fx kan være Traumeel - Salve - 100 g. Når der handles i webshop er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Traumeel - Salve - 100 g og online fordele

Hvis du shopper online, er du stillet lidt bedre, end hvis du handler i en fysisk butik. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, som gør det let at sammenligne priser, på tværs af forskellige webshops. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.