Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Traumeel – Salve – 50 g

kr. 95,00

Traumeel Salve 50g
Traumeel er et homøopatisk lægemiddel, som er den mest solgte naturlige salve på verdensplan. Traumeel bruges flittigt af sportsudøvere både professionelle og amatører, og kan bruges til alle skader i hjemmet, på jobbet og i fritiden. S … læs mere her

Er Traumeel - Salve - 50 g på lager?
Køb Traumeel - Salve - 50 g

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Traumeel - Salve - 50 g

Traumeel - Salve - 50 g Produktfakta

  • Navn: Traumeel - Salve - 50 g
  • Mærke: traumeel
  • Pris: Kr. 105.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5706240605740

Traumeel - Salve - 50 g fra traumeel

Traumeel - Salve - 50 g fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i vores gruppe af varer Baby Børn og Unge > Baby og Børn. Der følger også de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Traumeel - Salve - 50 g. Mange er udmærket klar over, at man køber din Traumeel - Salve - 50 g online hos webshoppen BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også Traumeel - Salve - 50 g. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Traumeel - Salve - 50 g og online fordele

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, er du sikret lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan faktisk sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.