Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Urtekram Blown Away Hand Wash Wild Lemongrass 300 ml

(35 kundeanmeldelser)

kr. 50,00

Urtekram Blown Away Hand Wash Wild Lemongrass er en lækker og plejende håndsæbe, som har en frisk duft af vild citrongræs og citrus. Den er beriget med blandt andet aloe vera, glycerin og hyaluronsyre, som giver fugt og pleje til dine hænder. Sæben er ude … læs mere her

Er Urtekram Blown Away Hand Wash Wild Lemongrass 300 ml på lager?

Annonce
Køb Urtekram Blown Away Hand Wash Wild Lemongrass 300 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Urtekram Blown Away Hand Wash Wild Lemongrass 300 ml Varefakta

  • Navn: Urtekram Blown Away Hand Wash Wild Lemongrass 300 ml
  • Pris: kr. 45.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Urtekram Blown Away Hand Wash Wild Lemongrass 300 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Urtekram Blown Away Hand Wash Wild Lemongrass 300 ml for kun kr. 45.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Urtekram Blown Away Hand Wash Wild Lemongrass 300 ml

Urtekram Blown Away Hand Wash Wild Lemongrass 300 ml er efter stor efterspørgsel tilføjet i en vores rigtig gode kategorier, nemlig 3208. Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Urtekram Blown Away Hand Wash Wild Lemongrass 300 ml hos onlineshoppen NiceHair.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være produktet er på siden. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Urtekram Blown Away Hand Wash Wild Lemongrass 300 ml kun kr. 45.00

Du skal have i tankerne, når du handler online, begunstiges du af bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og nogle webshops har valgt at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan endda gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Når du handler online er du også fri for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køen er der slet ikke, når du handler online, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

35 anmeldelser af Urtekram Blown Away Hand Wash Wild Lemongrass 300 ml

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Urtekram Blown Away Hand Wash Wild Lemongrass 300 ml”