Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Urtekram Tune In Body Scrub Soothing Lavender 150 ml

(28 kundeanmeldelser)

kr. 78,00

Urtekram Tune In Body Scrub Soothing Lavender er en blødgørende og velduftende bodyscrub, som velegner sig til til normal og tør hud. Den er beriget med bl.a. lactobacillus ferment, pilebarkekstrakt og æteriske olier, som forkæler din hud med fugt og næri … læs mere her

Er Urtekram Tune In Body Scrub Soothing Lavender 150 ml på lager?

Annonce
Køb Urtekram Tune In Body Scrub Soothing Lavender 150 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Urtekram Tune In Body Scrub Soothing Lavender 150 ml Varefakta

  • Navn: Urtekram Tune In Body Scrub Soothing Lavender 150 ml
  • Pris: kr. 45.60
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Urtekram Tune In Body Scrub Soothing Lavender 150 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Urtekram Tune In Body Scrub Soothing Lavender 150 ml for kun kr. 45.60 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Urtekram Tune In Body Scrub Soothing Lavender 150 ml

Urtekram Tune In Body Scrub Soothing Lavender 150 ml er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i den godt sælgende kategori Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Bath & Body > Body Wash. Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Urtekram Tune In Body Scrub Soothing Lavender 150 ml hos den populære shop NiceHair.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på dette produkt. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne findes lavere end i butikker- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Urtekram Tune In Body Scrub Soothing Lavender 150 ml kun kr. 45.60

Du skal have i tankerne, når du handler online, er der bedre fordele, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og prissammenlignen er let at foretage, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Du kan oven i købet gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

28 anmeldelser af Urtekram Tune In Body Scrub Soothing Lavender 150 ml

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Urtekram Tune In Body Scrub Soothing Lavender 150 ml”