Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Valentino – Donna – 50 ml Edp

kr. 749,00

Valentino Donna Eau de Parfum 50 ml
Valentinos duft til kvinder, Valentino Donna Eau de Parfum. Lanceret i 2015. Duften er elegant, tidsløs og skabt til dig der elsker stil og klasse. Et mix af skønne duftnoter som alle emmer af elegance og luksus. 

50 … læs mere her

Er Valentino - Donna - 50 ml Edp på lager?
Køb Valentino - Donna - 50 ml Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Valentino - Donna - 50 ml Edp

Valentino - Donna - 50 ml Edp Produktfakta

  • Navn: Valentino - Donna - 50 ml Edp
  • Mærke: valentino
  • Pris: Kr. 749.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 8411061815113

Valentino - Donna - 50 ml Edp fra valentino

Valentino - Donna - 50 ml Edp er en af de mest populære varer her på shoppen i varegruppen Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Valentino - Donna - 50 ml Edp. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Valentino - Donna - 50 ml Edp online hos webshoppen BilligParfume.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være Valentino - Donna - 50 ml Edp. Når du handler online kan priserne være lavere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Valentino - Donna - 50 ml Edp og online fordele

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er du sikret lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter du har købt dine varer, og du kan finde webshops der giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan faktisk sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.