Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Valentino – Voce Viva Eau de Parfum Gavesæt – 50 + 15 ml

kr. 749,00

Valentino Voce Viva Eau de Parfum Gavesæt (50 ml Edp + 15 ml Edp)
Voce Viva fra Valentino, er en floral og woody duft, der hylder det feminine med en harmoni af orangeblomst og gylden gardenia, blandet med farverig og friske nuancer af bergamotte og manda … læs mere her

Er Valentino - Voce Viva Eau de Parfum Gavesæt - 50 + 15 ml på lager?
Køb Valentino - Voce Viva Eau de Parfum Gavesæt - 50 + 15 ml

Varenummer (SKU): 88278 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Valentino - Voce Viva Eau de Parfum Gavesæt - 50 + 15 ml

Valentino - Voce Viva Eau de Parfum Gavesæt - 50 + 15 ml Produktfakta

  • Navn: Valentino - Voce Viva Eau de Parfum Gavesæt - 50 + 15 ml
  • Mærke: valentino
  • Pris: Kr. 749.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3614273877862

Valentino - Voce Viva Eau de Parfum Gavesæt - 50 + 15 ml fra valentino

Valentino - Voce Viva Eau de Parfum Gavesæt - 50 + 15 ml er en af de mest populære varer her på shoppen i vores gruppe af varer Parfume > Parfume Gaveæsker Kvinder. Vidste du, at du også får de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Valentino - Voce Viva Eau de Parfum Gavesæt - 50 + 15 ml. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Valentino - Voce Viva Eau de Parfum Gavesæt - 50 + 15 ml hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være Valentino - Voce Viva Eau de Parfum Gavesæt - 50 + 15 ml. Køber du varer online er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Valentino - Voce Viva Eau de Parfum Gavesæt - 50 + 15 ml og online fordele

Købes der ind i en webshop, er betingelserne lidt gunstigere, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.