Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Van Cleef & Arpels – Bois Dore Eau de Parfum – 75 ml

kr. 995,00

Van Cleef & Arpels Bois Dore Eau de Parfum 75 ml (EDP)
Bois Doré Eau de Parfum fra Van Cleef & Arpels. En sødmefuld og sensuel musky duft, en parfume der udstråler varme og karakter. En intens og forførende duftoplevelse. I Bois Dore finder du udsøgte duf … læs mere her

Er Van Cleef & Arpels - Bois Dore Eau de Parfum - 75 ml på lager?
Køb Van Cleef & Arpels - Bois Dore Eau de Parfum - 75 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Van Cleef & Arpels - Bois Dore Eau de Parfum - 75 ml

Van Cleef & Arpels - Bois Dore Eau de Parfum - 75 ml Produktfakta

  • Navn: Van Cleef & Arpels - Bois Dore Eau de Parfum - 75 ml
  • Mærke: van cleef & arpels
  • Pris: Kr. 995.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3386460088190

Van Cleef & Arpels - Bois Dore Eau de Parfum - 75 ml fra van cleef & arpels

Van Cleef & Arpels - Bois Dore Eau de Parfum - 75 ml er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den godt sælgende kategori Parfume > Unisex Dufte. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Van Cleef & Arpels - Bois Dore Eau de Parfum - 75 ml. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Van Cleef & Arpels - Bois Dore Eau de Parfum - 75 ml i webshoppen BilligParfume.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, som jo fx kan være Van Cleef & Arpels - Bois Dore Eau de Parfum - 75 ml. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Van Cleef & Arpels - Bois Dore Eau de Parfum - 75 ml og online fordele

Du skal have i tankerne, når du handler online, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det gør en prissammenligning let, i de mange webshops der er på det danske marked. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.