Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Van Cleef & Arpels – Gardenia Petale Eau de Parfum – 75 ml

kr. 795,00

Van Cleef & Arpels Gardenia Petale Eau de Parfum 75 ml (EDP)
Forfriskende, elegant og en himmelsk duft af hvide gardenia, delikat jamsin og frisk citrus. Elegant og eksklusoiv duft fra Van Cleef & Arpels.

Eau de Parfum Spray (EDP)
Sensuel, sofistikeret … læs mere her

Er Van Cleef & Arpels - Gardenia Petale Eau de Parfum - 75 ml på lager?
Køb Van Cleef & Arpels - Gardenia Petale Eau de Parfum - 75 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Van Cleef & Arpels - Gardenia Petale Eau de Parfum - 75 ml

Van Cleef & Arpels - Gardenia Petale Eau de Parfum - 75 ml Produktfakta

  • Navn: Van Cleef & Arpels - Gardenia Petale Eau de Parfum - 75 ml
  • Mærke: van cleef & arpels
  • Pris: Kr. 875.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3386460018005

Van Cleef & Arpels - Gardenia Petale Eau de Parfum - 75 ml fra van cleef & arpels

Van Cleef & Arpels - Gardenia Petale Eau de Parfum - 75 ml ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Det er ren luksus at få de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Van Cleef & Arpels - Gardenia Petale Eau de Parfum - 75 ml. Mange er udmærket klar over, at man køber din Van Cleef & Arpels - Gardenia Petale Eau de Parfum - 75 ml hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Hos webshoppens store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være Van Cleef & Arpels - Gardenia Petale Eau de Parfum - 75 ml. Købes der ind i online webshops sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Van Cleef & Arpels - Gardenia Petale Eau de Parfum - 75 ml og online fordele

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er betingelserne lidt gunstigere, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end de 14 dage, de er forpligtet til. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det gør en prissammenligning let, i den store skov af webshops, der er derude. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.