Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Van Gils – Strictly for Men – 30 ml – Edt

kr. 195,00

Van Gils Strictly for Men Eau de Toilette 30 ml
Van Gils Strictly for Men er en aromatisk og frisk duft, der vil give enhver der bærer den et maskulint og lækkert duftudtryk. Den åbner med friske noter fra citrusfrugter, hjertet byder på det krydrede og a … læs mere her

Er Van Gils - Strictly for Men - 30 ml - Edt på lager?
Køb Van Gils - Strictly for Men - 30 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Van Gils - Strictly for Men - 30 ml - Edt

Van Gils - Strictly for Men - 30 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Van Gils - Strictly for Men - 30 ml - Edt
  • Mærke: van gils
  • Pris: Kr. 195.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 8710919132090

Van Gils - Strictly for Men - 30 ml - Edt fra van gils

Van Gils - Strictly for Men - 30 ml - Edt er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i varegruppen Parfume > Mænd - Herredufte. Der følger også de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Van Gils - Strictly for Men - 30 ml - Edt. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Van Gils - Strictly for Men - 30 ml - Edt online hos webshoppen BilligParfume.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være Van Gils - Strictly for Men - 30 ml - Edt. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Van Gils - Strictly for Men - 30 ml - Edt og online fordele

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, får du nogle bedre betingelser, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når produkterne er købt online, en del shops efterhånden giver endnu mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, på tværs af forskellige webshops. Og du kan endda gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.