Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Vaseline – Original Lip Therapy – Pocket Size – Cocoa Butter

kr. 19,95

Vaseline Original Lip Therapy, Cocoa Butter 20g
Vores læber har en fantastisk evne til at opleve berøringer. Det giver os mulighed for at føle den mindste berøring og fornemme miljøet omkring os. Men i modsætning til kroppens hud, kan huden på vores læber … læs mere her

Er Vaseline - Original Lip Therapy Pocket Size Cocoa Butter på lager?
Køb Vaseline - Original Lip Therapy Pocket Size Cocoa Butter

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Vaseline - Original Lip Therapy - Pocket Size - Cocoa Butter

Vaseline - Original Lip Therapy - Pocket Size - Cocoa Butter Produktfakta

  • Navn: Vaseline - Original Lip Therapy - Pocket Size - Cocoa Butter
  • Mærke: vaseline
  • Pris: Kr. 15.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 8718114642871

Vaseline - Original Lip Therapy - Pocket Size - Cocoa Butter fra vaseline

Vaseline - Original Lip Therapy - Pocket Size - Cocoa Butter er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den populære kategori Makeup & Kosmetik > Læbepomade & Pleje. Der følger også de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Vaseline - Original Lip Therapy - Pocket Size - Cocoa Butter. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Vaseline - Original Lip Therapy - Pocket Size - Cocoa Butter hos onlineshoppen BilligParfume.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Blandt alle varerne i shoppen finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på Vaseline - Original Lip Therapy - Pocket Size - Cocoa Butter. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Vaseline - Original Lip Therapy - Pocket Size - Cocoa Butter og online fordele

Hvis du shopper online, er betingelserne lidt gunstigere, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter dit online køb, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og få den løsning, der passer bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.