Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Vaseline – Original Pure Petroleum Jelly – 100 ml

kr. 25,00

Vaseline Original Pure Petroleum Jelly 100 ml
 
Din hud er unik og kan i mange tilfælde pleje sig selv, men enkelte gange har den brug for lidt hjælp til at bevare sin sundhed. original Vaseline er lavet i en proces der er så ren at den direkte kan gå in … læs mere her

Er Vaseline - Original Pure Petroleum Jelly - 100 ml på lager?
Køb Vaseline - Original Pure Petroleum Jelly - 100 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Vaseline - Original Pure Petroleum Jelly - 100 ml

Vaseline - Original Pure Petroleum Jelly - 100 ml Produktfakta

  • Navn: Vaseline - Original Pure Petroleum Jelly - 100 ml
  • Mærke: vaseline
  • Pris: Kr. 20.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5000262128479

Vaseline - Original Pure Petroleum Jelly - 100 ml fra vaseline

Vaseline - Original Pure Petroleum Jelly - 100 ml får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i vores gruppe af varer Hudpleje Krop > Til kvinder. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Vaseline - Original Pure Petroleum Jelly - 100 ml. Langt de fleste i Norden køber deres Vaseline - Original Pure Petroleum Jelly - 100 ml ved den velkendte shop BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være Vaseline - Original Pure Petroleum Jelly - 100 ml. Når du handler online kan priserne findes lavere end i butikker- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Vaseline - Original Pure Petroleum Jelly - 100 ml og online fordele

Handler du varer i en dansk webbutik, er der bedre fordele, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, som gør det let at sammenligne priser, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan faktisk sammenligne priser super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. En anden ting du også slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.