Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Vaseline – Senti2 Tube – 20g

kr. 25,00

Senti2 Vaseline i tube
Opnå silkeblød og velplejet hud med Vaseline i tube fra Senti2. en absolut pleje- og skønhedsfavorit er kendt for sin alsidighed og evne til at fugte og beskytte huden på en dybdegående måde.
Vaseline salve er en berømt og pålidelig … læs mere her

Er Vaseline - Senti2 Tube - 20g på lager?
Køb Vaseline - Senti2 Tube - 20g

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Vaseline - Senti2 Tube - 20g

Vaseline - Senti2 Tube - 20g Produktfakta

  • Navn: Vaseline - Senti2 Tube - 20g
  • Mærke: vaseline
  • Pris: Kr. 29.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 8436538553046

Vaseline - Senti2 Tube - 20g fra vaseline

Vaseline - Senti2 Tube - 20g er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i den populære kategori Hudpleje > SOS & Universalcreme. Din pakke kommer hjem til dig med de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Vaseline - Senti2 Tube - 20g. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Vaseline - Senti2 Tube - 20g hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være Vaseline - Senti2 Tube - 20g. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Vaseline - Senti2 Tube - 20g og online fordele

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, er der bedre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og du kan finde webshops der giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan endda gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.