Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Veet – 3 Minute Hair Removal Cream Sensitive Skin – 200 ml

kr. 59,00

Veet 3 Minute Hair Removal Cream Sensitive Skin

200 ml 
Hårfjerningscreme
Fugter og plejer huden, mens den fjernerde uønskede hår

Med Veet 3 Minute Hair Removal Cream til sensitiv hud, får du alle de nødvendige redskaber til at fjerne dine hår på ben … læs mere her

Er Veet - 3 Minute Hair Removal Cream Sensitive Skin - 200 ml på lager?
Køb Veet - 3 Minute Hair Removal Cream Sensitive Skin - 200 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Veet - 3 Minute Hair Removal Cream Sensitive Skin - 200 ml

Veet - 3 Minute Hair Removal Cream Sensitive Skin - 200 ml Produktfakta

  • Navn: Veet - 3 Minute Hair Removal Cream Sensitive Skin - 200 ml
  • Mærke: veet
  • Pris: Kr. 59.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5011417540169

Veet - 3 Minute Hair Removal Cream Sensitive Skin - 200 ml fra veet

Veet - 3 Minute Hair Removal Cream Sensitive Skin - 200 ml kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i den altid eftertragtede varekategori Barbering & Hårfjerning > Til Kvinder. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Veet - 3 Minute Hair Removal Cream Sensitive Skin - 200 ml. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Veet - 3 Minute Hair Removal Cream Sensitive Skin - 200 ml ved den velkendte shop BilligParfume.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være Veet - 3 Minute Hair Removal Cream Sensitive Skin - 200 ml. Når der handles i webshop er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Veet - 3 Minute Hair Removal Cream Sensitive Skin - 200 ml og online fordele

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, begunstiges du af bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og nogle giver endda et helt års returret. Derudover har du et meget større udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel køen er der slet ikke, når du handler online, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.