Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Veet – Easy Wax Roll-On Kit

kr. 175,00

Veet Easy Wax Roll On Kit
Hair removal sæt fra Veet, der med den elektriske maskine lader dig lave voksbehandlinger derhjemme. Easy Wax er et nemt system til varm voks, der nemt og præcist påføres på de ønskede områder.

Fjerner selv de korteste hår
Nem … læs mere her

Er Veet - Easy Wax Roll-On Kit på lager?
Køb Veet - Easy Wax Roll-On Kit

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Veet - Easy Wax Roll-On Kit

Veet - Easy Wax Roll-On Kit Produktfakta

  • Navn: Veet - Easy Wax Roll-On Kit
  • Mærke: veet
  • Pris: Kr. 175.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 8410104391751

Veet - Easy Wax Roll-On Kit fra veet

Veet - Easy Wax Roll-On Kit findes stadig i Top-10 eller tæt på i kategorien Barbering & Hårfjerning > Barbering og hårfjerning Kvinder. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Veet - Easy Wax Roll-On Kit. Mange er udmærket klar over, at man køber din Veet - Easy Wax Roll-On Kit i webshoppen BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, som jo fx kan være Veet - Easy Wax Roll-On Kit. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Veet - Easy Wax Roll-On Kit og online fordele

Når du handler online, er der bedre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere og nogle giver endda et helt års returret. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, på tværs af forskellige webshops. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.