Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Veet – Men Hair Removal Cream Sensitive Skin – 200 ml

kr. 75,00

Veet Hair Removal Sensitive Cream For Men 200 ml
Med Veet Men sensitive hårfjerningscremen, slipper du nemt og hurtigt af med den uønskede hårvækst. Den efterlader din hud glat og blød i op til 1 uge. Cremen er super nem at påføre på de ønskede områder, s … læs mere her

Er Veet - Men Hair Removal Cream Sensitive Skin - 200 ml på lager?
Køb Veet - Men Hair Removal Cream Sensitive Skin - 200 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Veet - Men Hair Removal Cream Sensitive Skin - 200 ml

Veet - Men Hair Removal Cream Sensitive Skin - 200 ml Produktfakta

  • Navn: Veet - Men Hair Removal Cream Sensitive Skin - 200 ml
  • Mærke: veet
  • Pris: Kr. 75.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 8410104249601

Veet - Men Hair Removal Cream Sensitive Skin - 200 ml fra veet

Veet - Men Hair Removal Cream Sensitive Skin - 200 ml er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i den altid eftertragtede varekategori Barbering & Hårfjerning > Barbering og hårfjerning Mænd. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Veet - Men Hair Removal Cream Sensitive Skin - 200 ml. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Veet - Men Hair Removal Cream Sensitive Skin - 200 ml hos den populære shop BilligParfume.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også Veet - Men Hair Removal Cream Sensitive Skin - 200 ml. Køber du varer online er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Veet - Men Hair Removal Cream Sensitive Skin - 200 ml og online fordele

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, får du nogle bedre betingelser, end hvis du handler i en fysisk butik. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan endda gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.