Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Veet – Multi Benefit Olie – 100 ml

kr. 79,00

Veet Multi Benefit Olie Hårfjerningsolie før og efter voksbehandling 100 ml
Multi olie fra Veet, god til brug før og efter hårfjerning med voks. Beriget med 100% naturlige ingredienser, vitaminer og Omega 3, der både hjælper til bedre voksresulater samt b … læs mere her

Er Veet - Multi Benefit Olie - 100 ml på lager?
Køb Veet - Multi Benefit Olie - 100 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Veet - Multi Benefit Olie - 100 ml

Veet - Multi Benefit Olie - 100 ml Produktfakta

  • Navn: Veet - Multi Benefit Olie - 100 ml
  • Mærke: veet
  • Pris: Kr. 79.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 8428076003497

Veet - Multi Benefit Olie - 100 ml fra veet

Veet - Multi Benefit Olie - 100 ml findes stadig i Top-10 eller tæt på i varegruppen Barbering & Hårfjerning > Barbering og hårfjerning Kvinder. Det er ren luksus at få de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Veet - Multi Benefit Olie - 100 ml. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Veet - Multi Benefit Olie - 100 ml hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg er der helt sikkert noget for dig, og der kan klikkes køb på Veet - Multi Benefit Olie - 100 ml. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Veet - Multi Benefit Olie - 100 ml og online fordele

Køber du produkter i forskellige webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Derudover har du et meget større udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, i den store skov af webshops, der er derude. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så vælg det, der passer bedst til dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.