Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Versace – Eros pour Homme – 200 ml – Edt

kr. 994,95

Versace Eros Pour Homme 200ml Eau de Toilette
Maskulin og intens herreduft fra Versace. Den sensuelle og forførende duft er opkaldt efter den græske kærlighedsgud Eros. Den har duftnoter af bl.a. mint, citrus, geranium og cedertræ. … læs mere her

Er Versace - Eros pour Homme - 200 ml - Edt på lager?
Køb Versace - Eros pour Homme - 200 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Versace - Eros pour Homme - 200 ml - Edt

Versace - Eros pour Homme - 200 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Versace - Eros pour Homme - 200 ml - Edt
  • Mærke: versace
  • Pris: Kr. 779.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 8011003813858

Versace - Eros pour Homme - 200 ml - Edt fra versace

Versace - Eros pour Homme - 200 ml - Edt er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den altid eftertragtede varekategori Parfume. Når du bestiller her får du de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Versace - Eros pour Homme - 200 ml - Edt. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Versace - Eros pour Homme - 200 ml - Edt ved den velkendte shop BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også Versace - Eros pour Homme - 200 ml - Edt. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Versace - Eros pour Homme - 200 ml - Edt og online fordele

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, giver de dig lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når produkterne er købt online, en del shops efterhånden giver endnu mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, som gør det let at sammenligne priser, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan faktisk sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og køen er der slet ikke, når du handler online, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.