Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Versace – LHomme – 100 ml – Edt

kr. 284,95

Versace L’Homme Eau de Toilette 100 ml
En klassiker fra Versace. L’Homme Eau de Toilette til mænd blev lanceret i 1986. En varm duft med skarpe kontraster og træagtige noter. Du finder også strejf af citron, basilikum, sød peber, akjanel, læder, tonkabønn … læs mere her

Er Versace - L'Homme - 100 ml - Edt på lager?
Køb Versace - L'Homme - 100 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Versace - LHomme - 100 ml - Edt

Versace - LHomme - 100 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Versace - LHomme - 100 ml - Edt
  • Mærke: versace
  • Pris: Kr. 299.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 8018365140103

Versace - LHomme - 100 ml - Edt fra versace

Versace - LHomme - 100 ml - Edt kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i kategorien Parfume > Mænd - Herredufte. Når du bestiller her får du de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Versace - LHomme - 100 ml - Edt. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Versace - LHomme - 100 ml - Edt i webshoppen BilligParfume.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, det kan jo passende være Versace - LHomme - 100 ml - Edt. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Versace - LHomme - 100 ml - Edt og online fordele

Køber du produkter i forskellige webshops, får du andre fordele, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, på tværs af forskellige webshops. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.