Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Vichy – Capital Soleil Sun Lotion Ansigt & Krop SPF 20 – 300 ml

kr. 195,00

Vichy CAPITAL SOLEIL Lotion Krop/Ansigt SPF20 300 ml
Dette er en solbeskyttende bodylotion, som kan bruges til både krop og ansigt og som beskytter mod både UVA & UVB ståler, samt fugter huden.

Solcreme til både ansigt og krop
300 ml
SPF20
Vand- og sved … læs mere her

Er Vichy - Capital Soleil Sun Lotion Ansigt & Krop SPF 20 - 300 ml på lager?
Køb Vichy - Capital Soleil Sun Lotion Ansigt & Krop SPF 20 - 300 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Vichy - Capital Soleil Sun Lotion Ansigt & Krop SPF 20 - 300 ml

Vichy - Capital Soleil Sun Lotion Ansigt & Krop SPF 20 - 300 ml Produktfakta

  • Navn: Vichy - Capital Soleil Sun Lotion Ansigt & Krop SPF 20 - 300 ml
  • Mærke: vichy
  • Pris: Kr. 195.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3337871330200

Vichy - Capital Soleil Sun Lotion Ansigt & Krop SPF 20 - 300 ml fra vichy

Vichy - Capital Soleil Sun Lotion Ansigt & Krop SPF 20 - 300 ml ligger på hylden i det store sortiment der er i varegruppen Selvbruner og Solbeskyttelse > Solcreme & Solbeskyttelse. Det er ren luksus at få de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Vichy - Capital Soleil Sun Lotion Ansigt & Krop SPF 20 - 300 ml. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Vichy - Capital Soleil Sun Lotion Ansigt & Krop SPF 20 - 300 ml fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder mange det de leder efter, deriblandt også Vichy - Capital Soleil Sun Lotion Ansigt & Krop SPF 20 - 300 ml. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Vichy - Capital Soleil Sun Lotion Ansigt & Krop SPF 20 - 300 ml og online fordele

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, er du stillet lidt bedre, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og du kan finde webshops der giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i den store skov af webshops, der er derude. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En anden ting du også slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I onlineshoppen er der ingen kø så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.