Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Vichy – Deodorant Soothing Sensitive Antiperspirant Roll On 48 H – 50 ml

kr. 94,95

Vichy Deodorant Anti-Perspirant Soothing Sensitive Deo Roll-On 48H
Vichy Antiperspirant Deo Roll-on er en effektiv antiperspirant deodorant der afhjælper kraftig sved. Den har en langtidsvirkende effekt i op til 48 timer. Vichy Soothing Sensible er  Deod … læs mere her

Er Vichy - Deodorant Soothing Sensitive Antiperspirant Roll On 48 H - 50 ml på lager?
Køb Vichy - Deodorant Soothing Sensitive Antiperspirant Roll On 48 H - 50 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Vichy - Deodorant Soothing Sensitive Antiperspirant Roll On 48 H - 50 ml

Vichy - Deodorant Soothing Sensitive Antiperspirant Roll On 48 H - 50 ml Produktfakta

  • Navn: Vichy - Deodorant Soothing Sensitive Antiperspirant Roll On 48 H - 50 ml
  • Mærke: vichy
  • Pris: Kr. 94.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3337871320324

Vichy - Deodorant Soothing Sensitive Antiperspirant Roll On 48 H - 50 ml fra vichy

Vichy - Deodorant Soothing Sensitive Antiperspirant Roll On 48 H - 50 ml er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i kategorien Deodoranter > Deodoranter Mænd. Når du bestiller her får du de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Vichy - Deodorant Soothing Sensitive Antiperspirant Roll On 48 H - 50 ml. Langt de fleste i Norden køber deres Vichy - Deodorant Soothing Sensitive Antiperspirant Roll On 48 H - 50 ml online hos webshoppen BilligParfume.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være Vichy - Deodorant Soothing Sensitive Antiperspirant Roll On 48 H - 50 ml. Når du handler online er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Vichy - Deodorant Soothing Sensitive Antiperspirant Roll On 48 H - 50 ml og online fordele

Købes der ind i en webshop, er betingelserne lidt gunstigere, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når produkterne er købt online, der er endda shops, der vælger at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det gør en prissammenligning let, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.