Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Voesh – Knee High Cooling Socks

kr. 149,00

Voesh Knee High Cooling Socks
En maske til både underben og fødder, der sikrer blød og smuk hud. Du kan lade masken sidde så længe du vil, og bagefter massere resterne fra cremen godt ind i huden. Hvis du vil have ekstra velplejede underben og fødder, kan … læs mere her

Er Voesh - Knee High Cooling Socks på lager?
Køb Voesh - Knee High Cooling Socks

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Voesh - Knee High Cooling Socks

Voesh - Knee High Cooling Socks Produktfakta

  • Navn: Voesh - Knee High Cooling Socks
  • Mærke:
  • Pris: Kr. 199.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 818463021292

Voesh - Knee High Cooling Socks fra

Voesh - Knee High Cooling Socks er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i kategorien Hudpleje Hænder og Fødder. Der følger også de lovpligtige 14 dages returret med når du køber Voesh - Knee High Cooling Socks. Her i Danmark er der mange, der køber deres Voesh - Knee High Cooling Socks ved den velkendte shop BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. I det store udvalg af varer finder du noget for alle, som jo fx kan være Voesh - Knee High Cooling Socks. Når der handles i webshop er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Voesh - Knee High Cooling Socks og online fordele

Køber du produkter i forskellige webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, på tværs af forskellige webshops. Din sammenligning kan du rent faktisk lave i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det giver en god fleksibilitet for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.