Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Voesh – Pedi In A Box – Charcoal Power Detox

kr. 60,00

Voesh Pedi In A Box Charcoal Power Detox
Pedi In A Box Charcoal Power Detox er en luksuriøs fodpleje serie bestående af 4 skønne elementer til den perfekte hjemme spa oplevelse. Boxen består af af 4 sachettes: fodbadesalt, sugar scrub, fodmaske og til slu … læs mere her

Er Voesh - Pedi In A Box - Charcoal Power Detox på lager?
Køb Voesh - Pedi In A Box - Charcoal Power Detox

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Voesh - Pedi In A Box - Charcoal Power Detox

Voesh - Pedi In A Box - Charcoal Power Detox Produktfakta

  • Navn: Voesh - Pedi In A Box - Charcoal Power Detox
  • Mærke:
  • Pris: Kr. 60.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 818463020073

Voesh - Pedi In A Box - Charcoal Power Detox fra

Voesh - Pedi In A Box - Charcoal Power Detox ligger på hylden i det store sortiment der er i den populære kategori Hudpleje Hænder og Fødder. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Voesh - Pedi In A Box - Charcoal Power Detox. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Voesh - Pedi In A Box - Charcoal Power Detox ved den velkendte shop BilligParfume.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også Voesh - Pedi In A Box - Charcoal Power Detox. Køber du varer online er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Voesh - Pedi In A Box - Charcoal Power Detox og online fordele

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter dit online køb, og nogle webshops har valgt at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det gør en prissammenligning let, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.