Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Voesh – Pedi In A Box Hemp Relax

kr. 52,00

Voesh Pedi In A Box Hemp Relax
Pedi In A Box Hemp Relax er en luksuriøs fodpleje serie bestående af 4 skønne elementer til den perfekte hjemme spa oplevelse. Boxen består af af 4 sachettes: fodbadesalt, sugar scrub, fodmaske og til slut en fantastisk, ple … læs mere her

Er Voesh - Pedi In A Box Hemp Relax på lager?
Køb Voesh - Pedi In A Box Hemp Relax

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Voesh - Pedi In A Box Hemp Relax

Voesh - Pedi In A Box Hemp Relax Produktfakta

  • Navn: Voesh - Pedi In A Box Hemp Relax
  • Mærke: voesh
  • Pris: Kr. 52.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 855381006857

Voesh - Pedi In A Box Hemp Relax fra voesh

Voesh - Pedi In A Box Hemp Relax ligger på hylden i det store sortiment der er i kategorien Hudpleje Hænder og Fødder > Fodpleje. Du får også hele de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Voesh - Pedi In A Box Hemp Relax. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Voesh - Pedi In A Box Hemp Relax i webshoppen BilligParfume.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg Voesh - Pedi In A Box Hemp Relax. Når der handles i webshop sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Voesh - Pedi In A Box Hemp Relax og online fordele

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er betingelserne lidt gunstigere, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Du kan oven i købet gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køen er der slet ikke, når du handler online, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.