Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Voesh – Pedi In A Box – Raspberry Sorbet

kr. 60,00

Voesh Pedi In A Box Raspberry Sorbet
Pedi In A Box Raspberry Sorbet er en luksuriøs fodpleje serie bestående af 4 skønne elementer til den perfekte hjemme spa oplevelse. Boxen består af af 4 sachettes: fodbadesalt, sugar scrub, bubble fodmaske og til slut … læs mere her

Er Voesh - Pedi In A Box - Raspberry Sorbet på lager?
Køb Voesh - Pedi In A Box - Raspberry Sorbet

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Voesh - Pedi In A Box - Raspberry Sorbet

Voesh - Pedi In A Box - Raspberry Sorbet Produktfakta

  • Navn: Voesh - Pedi In A Box - Raspberry Sorbet
  • Mærke:
  • Pris: Kr. 60.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 818463020042

Voesh - Pedi In A Box - Raspberry Sorbet fra

Voesh - Pedi In A Box - Raspberry Sorbet er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den populære kategori Hudpleje Hænder og Fødder. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Voesh - Pedi In A Box - Raspberry Sorbet. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Voesh - Pedi In A Box - Raspberry Sorbet i den kendte webshop BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være Voesh - Pedi In A Box - Raspberry Sorbet. Når du handler online kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Voesh - Pedi In A Box - Raspberry Sorbet og online fordele

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, får du nogle bedre betingelser, end hvis du handler i en fysisk butik. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En anden ting du også slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og køen er der slet ikke, når du handler online, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.