Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Voesh – Pedi In A Box – Unscented

kr. 60,00

Voesh Pedi In A Box Unscented
Pedi In A Box Unscented er en luksuriøs fodpleje serie bestående af 4 skønne elementer til den perfekte hjemme spa oplevelse. Boxen består af af 4 sachettes: fodbadesalt, sugar scrub, fodmaske og til slut en fantastisk, pleje … læs mere her

Er Voesh - Pedi In A Box - Unscented på lager?
Køb Voesh - Pedi In A Box - Unscented

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Voesh - Pedi In A Box - Unscented

Voesh - Pedi In A Box - Unscented Produktfakta

  • Navn: Voesh - Pedi In A Box - Unscented
  • Mærke:
  • Pris: Kr. 60.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 855381006840

Voesh - Pedi In A Box - Unscented fra

Voesh - Pedi In A Box - Unscented er efter stor efterspørgsel tilføjet i varegruppen Hudpleje Hænder og Fødder. Der følger også de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Voesh - Pedi In A Box - Unscented. Her i Danmark er der mange, der køber deres Voesh - Pedi In A Box - Unscented online hos webshoppen BilligParfume.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Hos webshoppens store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være Voesh - Pedi In A Box - Unscented. Når der handles i webshop er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Voesh - Pedi In A Box - Unscented og online fordele

Køber du produkter i forskellige webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og prissammenlignen er let at foretage, i den store skov af webshops, der er derude. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.