Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Wella Color Fresh – 7/44 Medium Blonde Red Intensive

kr. 129,00

Wella Color Fresh 7/44 er en intensiv dyb rød farve. Det er en mild skyllefarve helt uden ammoniak, der giver dit hår masser af glans og frisker din hårfarve op. Det er en tone-i-tone farve, så det anbefales at du ikke springer mere end 1-2 toner. Det anb … læs mere her

Er Wella Color Fresh - 7/44 Medium Blonde Red Intensive på lager?

Annonce
Køb Wella Color Fresh - 7/44 Medium Blonde Red Intensive

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Wella Color Fresh - 7/44 Medium Blonde Red Intensive Varefakta

  • Navn: Wella Color Fresh - 7/44 Medium Blonde Red Intensive
  • Pris: kr. 112.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Wella Color Fresh - 7/44 Medium Blonde Red Intensive på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Wella Color Fresh - 7/44 Medium Blonde Red Intensive for kun kr. 112.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Wella Color Fresh - 7/44 Medium Blonde Red Intensive

Wella Color Fresh - 7/44 Medium Blonde Red Intensive ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i kategorien Health & Beauty > Personal Care > Hair Care > Hair Color. Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Wella Color Fresh - 7/44 Medium Blonde Red Intensive hos onlineshoppen NiceHair.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, og der er det oplagte valg denne vare. Når du handler online kan priserne findes lavere end i butikker- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Wella Color Fresh - 7/44 Medium Blonde Red Intensive kun kr. 112.00

Shoppes der produkter online, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og prissammenlignen er let at foretage, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan faktisk sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det giver en god fleksibilitet for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Wella Color Fresh – 7/44 Medium Blonde Red Intensive”