Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Wella Color Fresh – 7/47 Medium Blonde Red Brown

kr. 129,00

Wella Color Fresh 7/47 er en smuk lys kobber farve. Det er en mild skyllefarve helt uden ammoniak, der giver dit hår masser af glans og frisker din hårfarve op. Det er en tone-i-tone farve, så det anbefales at du ikke springer mere end 1-2 toner. Det anbe … læs mere her

Er Wella Color Fresh - 7/47 Medium Blonde Red Brown på lager?

Annonce
Køb Wella Color Fresh - 7/47 Medium Blonde Red Brown

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Wella Color Fresh - 7/47 Medium Blonde Red Brown Varefakta

  • Navn: Wella Color Fresh - 7/47 Medium Blonde Red Brown
  • Pris: kr. 112.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Wella Color Fresh - 7/47 Medium Blonde Red Brown på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Wella Color Fresh - 7/47 Medium Blonde Red Brown for kun kr. 112.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Wella Color Fresh - 7/47 Medium Blonde Red Brown

Wella Color Fresh - 7/47 Medium Blonde Red Brown er klar til dig her i shoppen. Du finder den i vores gruppe af varer Health & Beauty > Personal Care > Hair Care > Hair Color. Du får oven i købet lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Wella Color Fresh - 7/47 Medium Blonde Red Brown online hos webshoppen NiceHair.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på produktet er på siden. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Wella Color Fresh - 7/47 Medium Blonde Red Brown kun kr. 112.00

Købes der ind i en webshop, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og du kan finde webshops der giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan endda gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Wella Color Fresh – 7/47 Medium Blonde Red Brown”