Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Wet n Wild – Wild Shine Nail Color – Burgundy Frost

kr. 35,95

Wet n Wild Wild Shine Nail Color

Burgundy Frost
Phthalat fri

Serie: WNW Nail Colors

Ingredienser:
Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, … læs mere her

Er Wet n Wild - Wild Shine Nail Color - Burgundy Frost på lager?
Køb Wet n Wild - Wild Shine Nail Color - Burgundy Frost

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Wet n Wild - Wild Shine Nail Color - Burgundy Frost

Wet n Wild - Wild Shine Nail Color - Burgundy Frost Produktfakta

  • Navn: Wet n Wild - Wild Shine Nail Color - Burgundy Frost
  • Mærke: wet n wild
  • Pris: Kr. 35.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 4049775548634

Wet n Wild - Wild Shine Nail Color - Burgundy Frost fra wet n wild

Wet n Wild - Wild Shine Nail Color - Burgundy Frost ligger på hylden i det store sortiment der er i vores varekategori Neglelak & Neglepleje > Neglelak. Du bliver ved købet også tildelt de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Wet n Wild - Wild Shine Nail Color - Burgundy Frost. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Wet n Wild - Wild Shine Nail Color - Burgundy Frost online hos webshoppen BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. I det store udvalg af varer finder du noget for alle, deriblandt også Wet n Wild - Wild Shine Nail Color - Burgundy Frost. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Wet n Wild - Wild Shine Nail Color - Burgundy Frost og online fordele

Husk at når du køber varer i webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan endda gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.