Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Xlash – Xbrow Eyebrow Pencil 0,3 gr. – Beige Brown

kr. 57,00

Xlash – Xbrow Eyebrow Pencil – Beige Brown er en sikker vinder til dig der gerne vil have naturlige og smukke bryn. Den ultra tynde spids gør det nemlig muligt at tegne små fine hårstrå, og på den måde udfylde brynet, så de kommer til at se mere naturligt … læs mere her

Er Xlash - Xbrow Eyebrow Pencil 0,3 gr. - Beige Brown på lager?

Annonce
Køb Xlash - Xbrow Eyebrow Pencil 0,3 gr. - Beige Brown

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Xlash - Xbrow Eyebrow Pencil 0,3 gr. - Beige Brown Varefakta

  • Navn: Xlash - Xbrow Eyebrow Pencil 0,3 gr. - Beige Brown
  • Pris: kr. 119.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Xlash - Xbrow Eyebrow Pencil 0,3 gr. - Beige Brown på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Xlash - Xbrow Eyebrow Pencil 0,3 gr. - Beige Brown for kun kr. 119.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Xlash - Xbrow Eyebrow Pencil 0,3 gr. - Beige Brown

Xlash - Xbrow Eyebrow Pencil 0,3 gr. - Beige Brown er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i vores gruppe af varer Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Makeup > Eye Makeup. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Xlash - Xbrow Eyebrow Pencil 0,3 gr. - Beige Brown hos den populære shop NiceHair.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder du noget for alle, og der er det oplagte valg dette produkt. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Xlash - Xbrow Eyebrow Pencil 0,3 gr. - Beige Brown kun kr. 119.00

Køber du varer online, er du stillet lidt bedre, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan endda gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Xlash – Xbrow Eyebrow Pencil 0,3 gr. – Beige Brown”