Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Xlash – Xlips Plumper Instant Lip Plumping Balm 6 ml

kr. 116,00

Xlash – Xlips Plumper Instant Lip Plumping Balm er et revolutionerende produkt med en forstørrende effekt. Dette produkt mindsker synligt rynker omkring munden, og gør læbekanten mere defineret. Den giver læberne mere volume, og har en lækker konsistens, … læs mere her

Er Xlash - Xlips Plumper Instant Lip Plumping Balm 6 ml på lager?

Annonce
Køb Xlash - Xlips Plumper Instant Lip Plumping Balm 6 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Xlash - Xlips Plumper Instant Lip Plumping Balm 6 ml Varefakta

  • Navn: Xlash - Xlips Plumper Instant Lip Plumping Balm 6 ml
  • Pris: kr. 219.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Xlash - Xlips Plumper Instant Lip Plumping Balm 6 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Xlash - Xlips Plumper Instant Lip Plumping Balm 6 ml for kun kr. 219.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Xlash - Xlips Plumper Instant Lip Plumping Balm 6 ml

Xlash - Xlips Plumper Instant Lip Plumping Balm 6 ml ligger på hylden i det store sortiment der er i den godt sælgende kategori Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Skin Care > Lip Balms & Treatments. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Xlash - Xlips Plumper Instant Lip Plumping Balm 6 ml fra den meget brugte forhandler NiceHair.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Hos webshoppens store udvalg er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også det produkt på denne side. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Xlash - Xlips Plumper Instant Lip Plumping Balm 6 ml kun kr. 219.00

Når du handler online, er du stillet lidt bedre, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter dit online køb, og du kan finde webshops der giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Du kan oven i købet gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Xlash – Xlips Plumper Instant Lip Plumping Balm 6 ml”