Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

YES – Intimvask Cleanse Foam – 150 ml

kr. 109,00

YES Cleanse Foam Intimvask 150 ml
En mild men effektiv rense skum til intimvask, udviklet specielt til den delikate vaginale pleje. Den er allergivenlig og indeholder kun økologiske og pH neutrale ingredienser. Yes Intimvask rengør og vasker de lugtfremka … læs mere her

Er YES - Intimvask Rose Cleanse Foam - 150 ml på lager?
Køb YES - Intimvask Rose Cleanse Foam - 150 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

YES - Intimvask Cleanse Foam - 150 ml

YES - Intimvask Cleanse Foam - 150 ml Produktfakta

  • Navn: YES - Intimvask Cleanse Foam - 150 ml
  • Mærke: yes
  • Pris: Kr. 118.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5060104170677

YES - Intimvask Cleanse Foam - 150 ml fra yes

YES - Intimvask Cleanse Foam - 150 ml er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den godt sælgende kategori Kosttilskud & Håndkøb > Intimpleje. Når du bestiller her får du de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber YES - Intimvask Cleanse Foam - 150 ml. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber YES - Intimvask Cleanse Foam - 150 ml i webshoppen BilligParfume.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Her i online shoppens kæmpe udvalg er der helt sikkert noget for dig, og der kan klikkes køb på YES - Intimvask Cleanse Foam - 150 ml. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

YES - Intimvask Cleanse Foam - 150 ml og online fordele

Når du handler online, er der bedre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det gør en prissammenligning let, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.