Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Bobbi Brown Skin Foundation Stick 9 gr. – Warm Sand

(41 kundeanmeldelser)

kr. 420,00

Bobbi Brown Skin Foundation Stick – Warm Sand er en fantastisk foundation i stift-form, som er formuleret med en unik transparent base, der tilpasser sig til din undertone, samt går ind korrigerer farveforskelle i huden. Formlens cremede og lette tekstur … læs mere her

Er Bobbi Brown Skin Foundation Stick 9 gr. - Warm Sand på lager?

Annonce
Køb Bobbi Brown Skin Foundation Stick 9 gr. - Warm Sand

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Bobbi Brown Skin Foundation Stick 9 gr. - Warm Sand Varefakta

  • Navn: Bobbi Brown Skin Foundation Stick 9 gr. - Warm Sand
  • Pris: kr. 319.80
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Bobbi Brown Skin Foundation Stick 9 gr. - Warm Sand på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Bobbi Brown Skin Foundation Stick 9 gr. - Warm Sand for kun kr. 319.80 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Bobbi Brown Skin Foundation Stick 9 gr. - Warm Sand

Bobbi Brown Skin Foundation Stick 9 gr. - Warm Sand ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i den eftertragtede varegruppe Foundations & Concealers. Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Bobbi Brown Skin Foundation Stick 9 gr. - Warm Sand i webshoppen NiceHair.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her er der helt sikkert noget for dig, og der kan klikkes køb på dette produkt. Når du handler online er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Bobbi Brown Skin Foundation Stick 9 gr. - Warm Sand kun kr. 319.80

Køber du varer online, begunstiges du af bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En anden ting du også slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

41 anmeldelser af Bobbi Brown Skin Foundation Stick 9 gr. – Warm Sand

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bobbi Brown Skin Foundation Stick 9 gr. – Warm Sand”