Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15 – 30 ml – Neutral Sand

(66 kundeanmeldelser)

kr. 420,00

Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15 – Neutral Sand er en yderst lækker foundation i flydende form, som giver huden en medium til fuld dækning. Denne foundation har en behagelig og silkeblød konsistens, som lægger sig utroligt smukt på … læs mere her

Er Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15 - 30 ml - Neutral Sand på lager?

Annonce
Køb Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15 - 30 ml - Neutral Sand

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15 - 30 ml - Neutral Sand Varefakta

  • Navn: Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15 - 30 ml - Neutral Sand
  • Pris: kr. 319.80
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15 - 30 ml - Neutral Sand på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15 - 30 ml - Neutral Sand for kun kr. 319.80 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15 - 30 ml - Neutral Sand

Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15 - 30 ml - Neutral Sand kan på grund af dens store popularitet nu findes i den populære kategori Foundations & Concealers. Og hey - du får jo også lige lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15 - 30 ml - Neutral Sand fra den meget brugte forhandler NiceHair.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på det produkt på denne side. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15 - 30 ml - Neutral Sand kun kr. 319.80

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er der bedre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i de mange webshops der er på det danske marked. Du kan oven i købet gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

66 anmeldelser af Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15 – 30 ml – Neutral Sand

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15 – 30 ml – Neutral Sand”