Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Bondi Sands GLO Matte One Day Tan Mist 100 ml

(96 kundeanmeldelser)

kr. 159,00

Bondi Sands GLO Matte One Day Tan Mist er en super effektiv og lækker body mist, som giver en smuk sommerglød på blot et øjeblik. Selvbrunermisten sprayes nemt og ubesværet ud på kroppen, og efterlader en jævn, naturlig og fejlfri finish. Bondi Sands GLO … læs mere her

Er Bondi Sands GLO Matte One Day Tan Mist 100 ml på lager?

Annonce
Køb Bondi Sands GLO Matte One Day Tan Mist 100 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Bondi Sands GLO Matte One Day Tan Mist 100 ml Varefakta

  • Navn: Bondi Sands GLO Matte One Day Tan Mist 100 ml
  • Pris: kr. 116.22
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Bondi Sands GLO Matte One Day Tan Mist 100 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Bondi Sands GLO Matte One Day Tan Mist 100 ml for kun kr. 116.22 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Bondi Sands GLO Matte One Day Tan Mist 100 ml

Bondi Sands GLO Matte One Day Tan Mist 100 ml kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i den eftertragtede varegruppe Self Tanner. Der kommer hele lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Bondi Sands GLO Matte One Day Tan Mist 100 ml hos den populære shop NiceHair.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg går mange på jagt efter deres mål, som jo fx kan være produktet er på siden. Køber du varer online kan priserne være lavere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Bondi Sands GLO Matte One Day Tan Mist 100 ml kun kr. 116.22

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter dit online køb, og du kan finde webshops der giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , som gør det let at sammenligne priser, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så vælg det, der passer bedst til dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

96 anmeldelser af Bondi Sands GLO Matte One Day Tan Mist 100 ml

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bondi Sands GLO Matte One Day Tan Mist 100 ml”