Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Clinique Smart SPF 15 Custom-Repair Moisturizer Dry Combined 75 ml (Limited Edition)

(12 kundeanmeldelser)

kr. 690,00

Clinique Smart SPF 15 Custom-Repair Day Cream Dry/Combination Skin (Limited Edition) er en effektiv, hurtigtvirkende dagcreme, som tilfører fugt og næring til huden med det samme. Denne dagcreme hører under hudtype 2, som er specielt udviklet til en tør e … læs mere her

Er Clinique Smart SPF 15 Custom-Repair Day Cream Dry/Combination Skin 75 ml (Limited Edition) på lager?

Annonce
Køb Clinique Smart SPF 15 Custom-Repair Day Cream Dry/Combination Skin 75 ml (Limited Edition)

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Clinique Smart SPF 15 Custom-Repair Moisturizer Dry Combined 75 ml (Limited Edition) Varefakta

  • Navn: Clinique Smart SPF 15 Custom-Repair Moisturizer Dry Combined 75 ml (Limited Edition)
  • Pris: kr. 359.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Clinique Smart SPF 15 Custom-Repair Moisturizer Dry Combined 75 ml (Limited Edition) på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Clinique Smart SPF 15 Custom-Repair Moisturizer Dry Combined 75 ml (Limited Edition) for kun kr. 359.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Clinique Smart SPF 15 Custom-Repair Moisturizer Dry Combined 75 ml (Limited Edition)

Clinique Smart SPF 15 Custom-Repair Moisturizer Dry Combined 75 ml (Limited Edition) er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i vores gruppe af varer 2592. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Clinique Smart SPF 15 Custom-Repair Moisturizer Dry Combined 75 ml (Limited Edition) ved den velkendte shop NiceHair.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Vi har håndplukket varerne og blandt dem går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på produktet er på siden. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Clinique Smart SPF 15 Custom-Repair Moisturizer Dry Combined 75 ml (Limited Edition) kun kr. 359.00

Købes der ind i en webshop, er du sikret lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og nogle giver endda et helt års returret. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og prissammenlignen er let at foretage, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan endda gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. En anden ting du også slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Shoppen sender din produkter til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

12 anmeldelser af Clinique Smart SPF 15 Custom-Repair Moisturizer Dry Combined 75 ml (Limited Edition)

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Clinique Smart SPF 15 Custom-Repair Moisturizer Dry Combined 75 ml (Limited Edition)”