Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Dapper Dan Barbershop Classic Shave Cream 100 ml

(79 kundeanmeldelser)

kr. 145,00

Dapper Dan Shave Cream er en super lækker og blødgørende barber creme, der efterlader huden blød og velplejet efter endt barbering. Derudover har den en fantastisk duft af mørk, maskulin sandeltræ, der gør huden endnu mere uimodståelig. Bliv din egen prof … læs mere her

Er Dapper Dan Barbershop Classic Shave Cream 100 ml på lager?

Annonce
Køb Dapper Dan Barbershop Classic Shave Cream 100 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Dapper Dan Barbershop Classic Shave Cream 100 ml Varefakta

  • Navn: Dapper Dan Barbershop Classic Shave Cream 100 ml
  • Pris: kr. 145.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Dapper Dan Barbershop Classic Shave Cream 100 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Dapper Dan Barbershop Classic Shave Cream 100 ml for kun kr. 145.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Dapper Dan Barbershop Classic Shave Cream 100 ml

Dapper Dan Barbershop Classic Shave Cream 100 ml får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i vores gruppe af varer 2971. Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Dapper Dan Barbershop Classic Shave Cream 100 ml hos onlineshoppen NiceHair.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg produktet er på siden. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Dapper Dan Barbershop Classic Shave Cream 100 ml kun kr. 145.00

Husk at når du køber varer i webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end de 14 dage, de er forpligtet til. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, som gør det let at sammenligne priser, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

79 anmeldelser af Dapper Dan Barbershop Classic Shave Cream 100 ml

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dapper Dan Barbershop Classic Shave Cream 100 ml”