Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme EDT 40 ml

(21 kundeanmeldelser)

kr. 344,00

Dolce og Gabbana Light Blue Pour Homme er en citrus aromatisk herreduft. Den indeholder topnoter med siciliansk mandarin, enebær, grapefrugt og bergamotte. I hjertenoten findes der duftnoter af rosmarin, brasiliansk rosentræ og peber, som afrundes elegant … læs mere her

Er Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme EDT 40 ml på lager?

Annonce
Køb Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme EDT 40 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme EDT 40 ml Varefakta

  • Navn: Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme EDT 40 ml
  • Pris: kr. 435.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 0.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme EDT 40 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme EDT 40 ml for kun kr. 435.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme EDT 40 ml

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme EDT 40 ml er en af mange varer her på shoppen og findes i den altid eftertragtede varekategori 479. Og hey - du får jo også lige lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme EDT 40 ml ved den velkendte shop NiceHair.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Blandt alle varerne i shoppen er der helt sikkert noget for dig, og der kan klikkes køb på det produkt på denne side. Køber du varer online sparer du penge- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme EDT 40 ml kun kr. 435.00

Det er værd at huske på, når der shoppes online, får du nogle bedre betingelser, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det giver en god gennemsigtighed på priserne, på tværs af forskellige webshops. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En anden ting du også slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

21 anmeldelser af Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme EDT 40 ml

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme EDT 40 ml”