Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Elizabeth Arden Green Tea Mega Sizes Body Lotion 500 ml

kr. 129,00

Elizabeth Arden Green Tea Mega Sizes Body Lotion er en fantastisk og dybdegående body lotion, der efterlader din hud velplejet og med en silkeblød fornemmelse, man næsten ikke kan fjerne hænderne fra. Derudover er den beriget med de samme skønne noter som … læs mere her

Er Elizabeth Arden Green Tea Mega Sizes Body Lotion 500 ml på lager?

Annonce
Køb Elizabeth Arden Green Tea Mega Sizes Body Lotion 500 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Elizabeth Arden Green Tea Mega Sizes Body Lotion 500 ml Varefakta

  • Navn: Elizabeth Arden Green Tea Mega Sizes Body Lotion 500 ml
  • Pris: kr. 139.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Elizabeth Arden Green Tea Mega Sizes Body Lotion 500 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Elizabeth Arden Green Tea Mega Sizes Body Lotion 500 ml for kun kr. 139.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Elizabeth Arden Green Tea Mega Sizes Body Lotion 500 ml

Elizabeth Arden Green Tea Mega Sizes Body Lotion 500 ml er en af de mest populære varer her på shoppen i den populære kategori Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Skin Care > Lotion & Moisturizer. Du får også hele lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Elizabeth Arden Green Tea Mega Sizes Body Lotion 500 ml i webshoppen NiceHair.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg går mange på jagt efter deres mål, som jo fx kan være det produkt på denne side. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Elizabeth Arden Green Tea Mega Sizes Body Lotion 500 ml kun kr. 139.00

Det er værd at huske på, når der shoppes online, får du nogle bedre betingelser, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når dine varer købes i en shop, der er endda shops, der vælger at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , som gør det let at sammenligne priser, på tværs af forskellige webshops. Og du kan endda gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Elizabeth Arden Green Tea Mega Sizes Body Lotion 500 ml”