Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Foreo KIWI

(41 kundeanmeldelser)

kr. 1.129,00

Foreo KIWI er et fantastisk apparat, som er perfekt til dig, der døjer med både hvide og sorte hudorme. Ved hjælp af optimalt tilpasset vakuum i 6 niveauer, som er skånsom mod huden, suger den effektivt hudorme, olie og andre urenheder ud af porerne. Samt … læs mere her

Er Foreo KIWI på lager?

Annonce
Køb Foreo KIWI

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Foreo KIWI Varefakta

  • Navn: Foreo KIWI
  • Pris: kr. 1129.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 0
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Foreo KIWI på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Foreo KIWI for kun kr. 1129.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Foreo KIWI

Foreo KIWI kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i kategorien Skin Care Tools. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Foreo KIWI i den kendte webshop NiceHair.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, som jo fx kan være produktet er på siden. Købes der ind i online webshops sparer du penge- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Foreo KIWI kun kr. 1129.00

Køber du varer online, er du sikret lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i den store skov af webshops, der er derude. Din sammenligning kan du rent faktisk lave super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

41 anmeldelser af Foreo KIWI

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Foreo KIWI”